David Bowies musikbibliotek er blevet føjet til TikTok

Musik fra den sene stjerne – der døde i 2016 efter en hemmelig kræftkamp – vil nu være tilgængelig for TikTok-brugere til at indarbejde dem i deres videoer.

TikTok sagde i en erklæring: “David var – og forbliver – et kulturelt ikon, en pioner inden for musik og mode. Han var aldrig bange for at skubbe grænser og var altid først til at omfavne ny teknologi for at nå sin globale fanebase.”

En konto i Bowies navn er også lanceret i appen i partnerskab med David Bowie-ejendommen, Warner Music Group og Sony Music Entertainment.

REKLAME
Dette indeholder videoer fra hans mindeværdige karriere.

I mellemtiden sagde Nile Rodgers for nylig, at streamingplatforme har stoppet kunstnere, der tager “utrolige musikalske risici” som Bowie gjorde.

Han fortalte en undersøgelse, som var vært for Det Forenede Kongeriges udvalg, digital, kultur, medier og sport, at streaming har en skadelig indvirkning på branchen, idet han advarede om, at den har lagt en alvorlig belastning på nichegenrer.

Han sagde: ”Vi ville aldrig have en Kate Bush eller en David Bowie i nutidens musikøkologi, fordi det er meget risikovægtet.

“Du laver sange til afspilningslister, du tager ikke de utrolige musikalske risici, som Bowie måske har taget for mange år siden.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *